Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Schoenen Heren 2019
04-26-2019, 02:02 AM,
#1
Nike Schoenen Heren 2019
[Image: vp_m2k.jpg]

Nike Schoenen Zwart's beroemdste papaschoen, de Air Monarch, beleeft een nieuw leven ingeblazen dankzij de stevige sneakertrend die de afgelopen seizoenen de boventoon voerde. Dat heeft Nike er niet van weerhouden om een van zijn meest iconische silhouetten bij te werken, hoewel het de moderne, trendy M2K Tekno maakt.

De Nike Schoenen Dames Wit is een fashion-forward silhouet en is de nieuwste release om mee te doen aan de populariteit van 'chunkier' schoenen, met ontwerpkenmerken van Nike's klassieke Monarch 1, die vervolgens zijn geïnjecteerd met technische elementen van de Monarch IV. Een beetje achtergrondinformatie over de Monarch - ze zijn eigenlijk een van Nike's meest populaire en best verkopende schoenen aller tijden - dus wat is een betere schoen om naar te verwijzen en te herinterpreteren voor een nieuwe generatie om te adopteren dan dat? Het is nogal ironisch dat een schoen die ooit in de hokjes werd geduwd voor vaders en P-docenten nu het toppunt van stijl is, maar dat is de immer evoluerende modewereld die ik denk!

De Nike M2K Tekno Wit is een eerbetoon aan de geschiedenis van de monarch door elementen van zijn DNA te combineren en zijn "rechtvaardige ruige" stand een modern tintje te geven, inclusief het passen op een smallere leest om de vorm een frisse dimensie te geven, nieuwe Swoosh-uitvoeringen en een dikkere-dan- gemiddelde tong.

Deze drie nieuwe colorways van de Nike Schoenen Heren 2019 geven diepte aan tonaliteit door een rijke mix van materialen, variërend van corduroy tot gestructureerd rubber.

https://www.97saleweekly.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to Top